afwerking

Gipskartonwanden en voorzetwanden zijn voor de hand liggende oplossingen om ruimtes van elkaar te scheiden. Er is echter een breed scala van houtafgeleiden met elk hun specifieke eigenschappen en uitstraling om bij deze industriële bouwmethodiek de look van de binnenzijde van uw woning mede te bepalen. Multiplex en osb platen zijn erg industrieel doch warm, ook massief hout kan er zijn plaats vinden.

Stalen sandwichpanelen kunnen zowel binnen als buiten in het zicht blijven. De wind en waterdichtheid van uw staalbouwwoning zijn reeds gegarandeerd. Volgens uw smaak, budget en het uitgelezen moment kan u van binnen voorzetwanden aanbrengen, die al dan niet extra geïsoleerd kunnen worden uitgevoerd. Buiten kan u tal van gevelbekledingsmaterialen aanbrengen.

Gepolierde betonvloeren zijn nauw verbonden met staalbouw, en in combinatie met hout en staal een dankbaar doch industrieel materiaal.

Des te puurder u het industriële karakter van de opzet van een staalbouwwoning volgt, hoe meer ruimte u met uw budget zal kunnen ontwikkelen.